Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen ble publisert 31.Mars 2022.
Sist oppdatert 07.04.2022

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen handler om hvordan Sentrum Spiseri (Sentrum Tynset Invest AS) samler inn, og bruker personopplysninger om deg. Her i vår personvernerklæring finner du mer informasjon om vår behandling av personopplysninger. Under finner du også kontaktinformasjon dersom du har spørsmål eller vil kreve innsyn. Vi behandler dine personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende norske personopplysningsloven, herunder GDPR.

Hvem er behandlingsansvarlig?

Sentrum Spiseri, (Sentrum Tynset Invest AS org.nr.: 928 171 000), Torvgata 4, 2500 Tynset, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for personopplysningene dine.

Hva er formålet?

Vi bruker verktøy for innsamling av data på nettsiden vår. Formålet er å avdekke bruksmønster og behov, slik at vi kan gjøre nettstedet vårt bedre. Personopplysninger som innhentes er kun for å ta kontakt for å tilby relevante produkter og tjenester, samt for å yte god kundeservice.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

Du godtar automatisk vår bruk av informasjonskapsler ved å bruke nettstedet vårt. Personvernet tar utgangspunkt i grunnleggende personvernprinsipper, slik de er beskrevet i Personvernforordningen (GDPR).

Hva er det rettslige grunnlaget

Det rettslige grunnlaget for behandlingen av personvernopplysninger er basert på frivillig, uttrykkelig og informert samtykke.

Hvilke personopplysninger behandles og hvor hentes de?

Du kan velge å gi oss din kontaktinformasjon (navn, adresse, e-post, telefon) ved å ta kontakt med oss. Vi bruker e-post adressen vi har registrert for utsendelse av kvittering for mottatt bestilling.

Vi registrerer generelle opplysninger om brukermassen på nettstedet vårt gjennom Google Analytics? (GA4). Dette forteller oss blant annet hvor mange som besøker siden vår og hvilke sider som besøkes. Vi ser derimot ikke på informasjonen til enkeltbrukere – og har heller ikke mulighet til å samle inn informasjon om enkeltbrukere.

Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?

Det er frivillig å oppgi personopplysninger til Sentrum Spiseri AS. Du som person rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Send oss en e-post dersom du ønsker dette, post@sentrumspiseri.no

Utleveres opplysningene til tredjeparter?

Personopplysninger deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Sentrum Spiseri bruker underleverandører til utvikling og vedlikehold av nettsiden. Disse underleverandørene kan behandle personopplysninger på vegne av Sentrum Spiseri AS.

Vi deler informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres.

Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?

All informasjon vedr. trafikk på vårt nettsted som samles inn, ligger lagret i Google Analytics. Vi gjør ingen lokal lagring av dine data. Vi lager derimot rapporter på gjennomsnittstrafikk o.l. Bruker- og hendelsesdata slettes etter 26 måneder.

Vi oppbevarer personvernsopplysninger om deg så lenge det er nødvendig for å kunne oppfylle målsetningene som står oppført i denne personvernserklæringen, spesielt for å oppfylle våre forpliktelser iht. avtaler og lovverk.

Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilket lands lovverk gjelder?

Sentrum Spiseri (Sentrum Tynset Invest AS) er registrert i Norge, og domenenavnet er registrert i Norge. Vi følger norsk lov og forholder oss til Forbrukertilsynet. Dataene lagres i Norge via et norsk webhotell.

Hvordan sikres opplysningene?

Kun personer med behov for å analysere trender og gjennomsnitt på nettsiden vår har brukertilgang til opplysningene i Google Analytics.

Kontaktinformasjon

For spørsmål angående behandling av dine personopplysninger eller for andre henvendelser, kan Sentrum Spiseri kontaktes på e-post: post@sentrumspiseri.no

Behandlingsansvarlig

Daglig leder, Gry-Wibeke Odden

post@sentrumspiseri.no